|
|
|
|
הערת צבר לגבי ציוות זחל"מ אלי שגיא
מאת:
צבר
Oct 22, 2016
||
22:22
מגיב למישהו שחלק עלי. קל לראות שאלי לא ציוות רק את מאי 71 ברכבו. היו שם גם בני אוגוסט 71 והיה איציק סופר ממחזור קדום בהרבה. ואני דבק בעקשנות בטענתי שאלי סינן כדי לארגן צוות מובחר. לא מכיר את כל הלוחמים שהיו או הוחלפו, אבל הכרתי את אלי מצויין שכן היינו יחד בסגל נובמבר 72, אני כסמ"פ והוא כמ"מ. זו היתה פעולה שתאמה את אופיו הקפדן מבחינת הכנות. אגב, המחזור הזה - נובמבר 72, שלא באשמתו, עבר חוויה טראומטית עם מ"פ שהוצנח מבחוץ והודח מצה"ל דרך קב"ן. לעצם הענין היו במחזור חברה מצויינים.
|
|
|
•
|
הערת צבר לגבי ציוות זחל"מ אלי שגיא
צבר
> אתה נמצא כאן
|
|
|
Oct 22, 2016 | 22:22
|
|
מגיב למישהו שחלק עלי. קל לראות שאלי לא ציוות רק את מאי 71 ברכבו. היו שם גם בני אוגוסט 71 והיה איציק סופר ממחזור קדום בהרבה. ואני דבק בעקשנות בטענתי שאלי סינן כדי לארגן צוות מובחר. לא מכיר את כל הלוחמים שהיו או הוחלפו, אבל הכרתי את אלי מצויין שכן היינו יחד בסגל נובמבר 72, אני כסמ"פ והוא כמ"מ. זו היתה פעולה שתאמה את אופיו הקפדן מבחינת הכנות. אגב, המחזור הזה - נובמבר 72, שלא באשמתו, עבר חוויה טראומטית עם מ"פ שהוצנח מבחוץ והודח מצה"ל דרך קב"ן. לעצם הענין היו במחזור חברה מצויינים.
|
|
|
|
|
•
|
הערת צבר לגבי זחל"מ אלי שגיא הי"ד
yairh
|
|
|
Oct 23, 2016 | 01:37 |
|
אני (כמי שהיה בפלוגה, מקורב סמוך ובעת המלחמה לאלי), מסכים עם דברי צבר לגבי זחל"מ המ"פ אלי שגיא הי"ד.
|
|
|
|
|
•
|
תיקון טעות כתיב לגבי הערתח להערת צב
yairh
|
|
|
Nov 03, 2016 | 11:39 |
|
כמי שהיה בפלוגה ד'', מקורב לאלי ז"ל ובסביבתו הקרובה במלחמה ובעת נפילתו)
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד